Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn telefoon slaat geen foto's meer op, wat te doen?

Mijn nieuwe telefoon (een Huawei Ascend G510) slaat geen foto's meer op. Op Twitter kan ik geen afbeeldingen of profiel foto's meer zien, en screenshots worden zwart. Volgens mijn mobiel zit mijn sd kaart vol, terwijl hij nog maar half vol zit. Maar ook zonder sd kaart zouden mijn Twitter afbeeldingen het gewoon moeten doen, lijkt mij. Ook komt er elke 5 minuten een waarschuwing in beeld die zegt dat mijn sd kaart helemaal vol zit, en dat ik minimaal een paar mb moet vrij maken. Dat terwijl er nog zo'n 170 mb leeg staat. Ligt dit nu aan mijn nieuwe mobiel, of aan mijn sd kaart? Ik zelf zou het raar vinden als het aan mn sd kaart zou liggen, aangezien ik mijn sd kaart elk uur leeg maak van de extra dingen (bekeken profielfoto's, bekeken plaatjes, ect) maar toch doet hij het niet.
Dit probleem heb ik wel nadat ik mijn telefoon aan een computer heb vast gekoppeld via een usb kabel. Toen heb ik hem er een keer per ongeluk uit getrokken, zonder hem goed af te sluiten. Maar omdat mijn mobiel nu amper 2 maand oud is, dacht ik dat dat geen probleem zou zijn.
Sinds gisteren doet mijn Whatsapp het niet meer. Ik ging na een bezoekje aan een tante van mij weer naar huis, en eenmaal thuis aangekomen was ik uit gelogd en kon ik er niet meer in komen. Hij zegt dat ik geen netwerk verbinding heb, terwijl ik dat wel gewoon had.

Toegevoegd na 1 minuut:
Kan ik hier iets tegen doen, of is mijn sd kaart/telefoon gewoon stuk?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
2.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Heb je er geen garantie op? Ik had op mijn mobiel een garantie op van 2 jaar als er een systeemfout kwam.

Toegevoegd na 30 seconden:
Dit lijkt tenminste op een systeemfout
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Er is een systeem fout het zal binnen kort komen maar dan is wel alles verwijdert daar moet je alles op je computer opslaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding