Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Foutmelding bij start installatie office 365 studenten, wat te doen?

Ik heb onlangs office 365 gekocht voor studenten. Heb windows 8.1 en een account met mijn microsoft account en nog een account voor iemand anders.

Nu moet ik, om te bewijzen dat ik student ben, ter installatie inloggen met het microsoft account en met het mailadres van de school waar ik studeer. Nadat dit allemaal goed gegaan is selecteer ik de taal en wordt het installatieprogramma gedownload (via Chrome).

Vanaf het moment dat ik het installatieprogramma op wil starten komt er een foutmelding waarin staat of er wel een internetverbinding is en of er wel genoeg ruimte op de harde schijf is.

Mijn internet is goed, zit zelfs aan kabel en ik download niet de eerste keer op deze manier en de benodigde ruimte voor office is 3GB terwijl ik nog ruimte heb van 277 GB.

Iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Software
865
SimonV
9 jaar geleden
Wat zou kunnen helpen is een eventuele vorige versie van Office volledig verwijderen en/of je virusscanner/firewall uitzetten.
In het ergste geval mag je Windows opnieuw installeren: http://answers.microsoft.com/nl-nl/office/forum/office_365hp-office_install/foutmelding-installatie-harde/13cbd6eb-3cff-4d3c-adf1-aeafc8a0565e
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
waarschijnlijk stond er nog een versie geinstalleerd, deze moet je eerst grondig verwijderen met tools als Revo Unistaller of Iobit Uninstaller. Daarna register grondig laten schoonmaken. Dan pc opnieuw starten. Hierna kun je weer overgaan op het opnieuw installeren van Office met de code die je hebt gekocht. Dat zoun dan geen problemen moeten geven.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

waarschijnlijk stond er nog een versie geinstalleerd, deze moet je eerst grondig verwijderen met tools als Revo Unistaller of Iobit Uninstaller. Daarna register grondig laten schoonmaken. Dan pc opnieuw starten.

Hierna kun je weer overgaan op het opnieuw installeren van Office met de code die je hebt gekocht. Dat zoun dan geen problemen moeten geven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ik had de pc al volledig gedeinstalleerd, nog steeds verschijnt dezelfde fout. Heb het via een andere account geprobeerd maar ook dan krijg ik weer exact dezelfde melding.
Internet is goed (kabel) en genoeg ruimte.
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ik heb de oplossing gevonden. Het probleem ligt aan de router.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding