Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de scroll functie op mijn laptop het weer gaat doen?

Ik heb een Toshiba laptop, en zo af en toe doet het scrollen het niet. Wat ik dan deed was even de laptop afsluiten en opnieuw opstarten, dan deed hij het gewoon weer. Nou sinds vanmiddag doet de scroll functie het niet meer. Ik heb vanmiddag via het configuratie scherm wat programmaatjes verwijderd vanwege een virus, ik heb hierbij wel goed opgelet of ik geen goede programma's per ongeluk verwijderde (dit kan natuurlijk wel gebeurd zijn zonder dat ik het weet, zoja, welk programma is dat dan?). Ook ligt het niet aan scroll lock, want dat heb ik ook al meerdere malen aan en uit gezet!! Helppp!!! :(

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Hardware
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Meestal heet de programma synaptics . Kijk is onder programma's en aplicaties of je die terug kan vinden. Je kunt ook de drivers van je touchpad op de website van toshiba. Zie dat je via de service op het juiste modelnummer zoekt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding