Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik voorkomen dat Windows Verkenner in Vista steeds de standaardinstellingen terugzet?

De Windows Verkenner heeft in Vista standaard (als je voor details hebt gekozen) de rijkop "Naam - Genomen Op - Labels - Grootte - Classificatie". Iedere keer als ik dit verander naar de categorieën die ik wil, dan gaat deze verandering een tijdje goed, maar na verloop van tijd staat de standaardinstelling weer terug. Erg irritant. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
868

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dit is een bekend probleem.

Een deel van de oplossing kun je vinden door te zoeken op de sites die ik hieronder noem, bij Bronnen.

Alternatief is dat je het gratis programma xplorer2 installeert. Heb ik ook gedaan. Ben je meteen van die ellende af, en je hebt nog extra mogelijkheden ook.

xplorer2 is gratis. Er is ook een uitgebreide versie die wel geld kost, maar de gratis versie is voldoende. 't Is een vriendelijk programma dat je niet continu oproept de betaalde versie te kopen. Zie de onderste Bron hieronder.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Bedankt Rotaluclac! Hier kan ik wat mee.

Andere antwoorden (2)

Windows 7, of Windows XP installeren...

Windows Vista en in het verleden Windows ME zijn voor mij versies die ze beter niet hadden hoeven uit te brengen...

Het zijn de 'bugs' in de software die dit steeds terug zetten. Alleen bij Microsoft informeren kan helpen. Hoewel ik verwacht dat zij je zullen doorverwijzen naar de producent van je computer. Microsoft kan namelijk erg slecht tegen kritiek en zullen problemen met hun software in de meeste gevallen...

Het zullen de problemen in hun software praktisch neerleggen bij de computerfabrikant...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Starbless, bedankt voor je antwoord. Helaas was ik al bang voor zo´n antwoord, maar grote kans dat je gelijk hebt. Verwijzen naar de producent van mijn computer? Hoe kan het in hemelsnaam aan mijn computer liggen dat dit gebeurt? Als Microsoft dit zou doen, zouden ze diep in mijn achting dalen.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Neem bijvoorbeeld HP/Compaq... Hoewel Microsoft erg lang een soort van monopoliepositie heeft gehad. Maken de producenten van de computer wel een kleine aanpassing in een toegankelijk gedeelte van de Windows software. Dit om de eigen software met die van Microsoft te kunnen laten functioneren. Op dit punt trekt Microsoft de verantwoordelijkheid terug en legt het probleem bij de producent neer. Ondanks het feit dat er diverse arresten liggen, waarin staat dat Microsoft de volle verantwoordelijkheid moet nemen voor hun software en de daaruit voortvloeiende problemen... Vergelijk het maar met de nieuwe auto's. In de garantiebepalingen staat duidelijk dat deze vervalt als je een reparatie laat uitvoeren bij een ander dan de dealer. En deze reparatie gevolgschade kan hebben gehad op een nieuw mankement. Dit laatste mag ook niet, maar het gebeurd bij name de Duitse automerken volop...
Ga in de map staan die je wilt wijzigen. Klik in de bovenste commando balk op beeld en kies daar voor details kiezen. Je ziet daar vinkjes staan bij de items die je in de mapweergave ziet. Zoals je ziet kun je erg veel details weergeven Door een keuze aan te klikken kun je die met de pijltjes omhoog en omlaag verschuiven naar een andere plaats, dus de kopvolgorde wijzigen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding