Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Laptop helemaal resetten.

Hoe reset ik mijn acer laptop helemaal want er zitten op een verneukte manier 2 Windows op 1 win Vista die werkt 1 Win 7 die niet werkt 1 win 7 die illigaal is en half werkt hoe haal ik alles in 1 x eraf en acer levert er geen restore cd bij dus echt kut... En als ik bel naar acer geven ze een paar stappen die bij mijn laptop niet werken dus daar heb ik niks aan.. Zou het helpen om 1 legale win7 te kopen en word dan alles verwijdert?? Mvg

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
2.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Zit er geen restore partitie op een acer ? ?

tijdens pc opstarten ALT F10 ???
alles terug naar fabrieks instelling ?

als dat lukt kun je met de acer recovery tool nog de recovery dvd branden
(Lees meer...)
capthavoc
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
goed antwoord

Andere antwoorden (4)

Als U toch overweegt,om er een legale Windows 7 op te zetten,dan is het zeker verstandig om de hele HD eens volledig te wissen. Dit kunt U uitvoeren met Darik's Boot And Nuke software. Brand dat programma op een lege CD ,en laat het als een zipbestand ! Zo staat het trouwens ook op de volgende website.

http://www.dban.org/download

Groet:Zoekertje
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Als je een legale Windows 7 editie erop zet kan je tijdens de installatie procedure alle voorgaande partities en installaties verwijderen en zorgen dat je een geformatteerde schijf hebt voor dat je daadwerkelijk tot installatie overgaat.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ook bij illigale installaties kan je meestal kiezen voor het verwijderen van andere windows versies, zolang je een installatie disc gebruikt.
Je kan je windows Vista ook legaal upgraden, dit is veel goedkoper en duurt minder lang. Je Windows 7 versies kan je bij het opstarten eraf gooien, door op F10, F2, Tab, Shift Tab enz te drukken, dit verschilt per PC (het staat aangegeven op het scherm).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
je hebt helemaal geen tools nodig om je schijf te formatteren. Tijdens het installeren van eender welk os, krijg je de kans om de partitie te verwijderen en volledig clean te installeren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding